Kā droši veikt naudas apgrozijumu

Kā droši veikt naudas apgrozījumu?

Jūs noteikti domājat, ka šī ir kāda krāpšanas shēma un ja veiksiet naudas iemaksu, tad šo naudu vairs nekad neredzēsiet. Tā nebūt nav, jo Binary.lv sadarbojās tikai ar uzticamākajiem bināro opciju brokeriem, kas laicīgi veic naudas izmaksu.

Ja jūs domājat, ka savu ieguldīto naudu zaudēsiet veicot naudas apgrozījumu, tad arī tas nenotiks, jo naudas apgrozījumu ar ļoti maziem zaudējumiem var veikt izpildot šādus soļus:

1. Veicam 200-300 eiro lielu depozītu pie kāda no  Binary.lv piedāvātajiem brokeriem (24option, Banc De Binary, OptionBit, StockPair u.c.)
2.Veicam apgrozījumu vismaz depozīta lielumā. Naudu visdrošāk ir apgrozīt izmantojot šādu pieeju:

  • Izvēlamies valūtu pāri ar vislielāko izmaksas procentu, piemēram EUR/USD 82%
  • Izvēlamies vismaz 1 stundu garu opcijas ilgumu (expiry time), vislabāk izvēlēties visilgāko opcijas ilgumu
  • Ar pēc iespējas mazāku laika intervālu atveram divus darījumus – vienu uz augšu (UP/CALL) otru uz leju (DOWN/PUT)*

3.Atkārtojam šīs darbības, kamēr ir veikts nepieciešamais apgrozījums

*Uz katru atvērto darījumu Jūs zaudēsiet 15-22% no vienas likmes vērtības, jo viena likme uzvarēs, bet viena likme zaudēs. Uzvarētās likmes izmaksas procents būs no 78-85%, tātad, liekot divas 10 eiro likmes ar 85% izmaksu atpakaļ Jūs saņemsiet 18,5 no ieguldītajiem 20 eiro.

Šo zaudēto starpību Binary.lv ar prieku atmaksās, protams, arī izmaksās Jums nopelnītos 100 eiro! 

Šādā veidā Jūs varat saņemt 100 eiro naudas atmaksu no katra Binary.lv atrodamā brokera. Jūsu peļņa no katra brokera būs tieši tik liela, cik norādīts Brokeru Sarakstā, jo Mēs atmaksāsim uz apgrozījumu zaudēto naudu līdz 50 eiro apmērā.

Iepazīties ar Binārajām Opcijām, to darbības pamatprincipiem varat pie Draudzīgā brokera IQOPTION, kurš piedāvā 1000$ bezmaksas DEMO kontu, minimālo depozīta apmēru 10$ un minimālo darījuma vērtību 1$

iqoptions binary broker